دانلود پاورپوینت استخراع عصاره و اسانس گیاهان

مقدمه :

ترکیبهای معطر گیاه یکی از پدیده های جالب متابولیسم گیاه  است . بشترین  میران رایحه  را می توان از طریق  گل های تازه  احساس  کرد که  از حضور مقادیر ناچیز ی از روغن های  اسانسی در گلبرگ ها ناشی شده است  روغن های اسانسی گا هی در شکل آزاد هستند  مانند اسانس موجود درگل رز واسطو قدوس و گاه به صورت گلو کوزید است که تحت شرایط مطلوب ودر حضور آنزیم  وبا عمل تخمیر  به شکل آزاد در می آید مانند اسانس  یاس  روغن های اسانسی  در سایر  اندام های گیاه  نیز وجود دارند  .


تذکر (۱): هزینه لازم برای دریافت لینک دانلود این پاورپوینت به همراه ۱۰ پاورپوینت پایین :۲۰۰۰ تومان

تذکر(۲): اعضای لینک دانلود پاورپوینت ها را در صندوق ایمیل خود دریافت می کنند.

تذکر(۳): حتما ایمیل خود را درست وارد نمائید، چون کلیه لینک های دانلود به صورت آنلاین به ایمیلتان ارسال خواهد شد.

تذکر(۴): برای پرداخت هزینه و دریافت آنلاین لینک دانلود بر روی لوگوی زیر کلیک کنید.

دانلود فایل کابردی با موضوع آشنایی با تعدادی از علف های هرز

دانلود فایل کابردی با موضوع مدیریت کنترل آفات حشره ای در مزارع ذرت

دانلود فایل کابردی با موضوع استخراع عصاره گیاهان

دانلود فایل کابردی با موضوع آللوپاتی و کاربرد آن در کشاورزی

دانلود فایل کابردی و مفید با موضوع فیزیولوژی رقابت

دانلود فایل کاربردی با موضوع قرنطینه برخی آفات و بیماری های گیاهی

دانلود فایل کاربردی با موضوع اهمیت و نقش عنصر بر در گیاه

دانلود فایل کابردی با موضوع مایکوریزا و اهمیت آن در کشاورزی امروز

دانلود فایل کاربردی با موضوع تاثیر افزایش دی اکسید کربن بر گیاهان

دانلود سمینار کارشناسی ارشد با موضوع استفاده از محصولات و ضایعات کشاورزی به عنوان زیست توده در تولید انرژی






پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.