دانلود کتاب کشاورزی دایره‌المعارف مواد غذایی آلی، پایدار و محلی

معرفی کتابکتاب “دایره‌المعارف مواد غذایی آلی، پایدار و محلی” یک آرایه شگفت‌انگیز از موضوعات متفاوت و میان‌رشته‌ای برای ارائه یک بازبینی جامع از سیستم غذایی جایگزین رایج ما، کنار یکدیگر قرار می‌دهد.
با افزایش توجه متمرکز بر مواد غذایی آلی و محلی، بسیاری از مردم به این گزینه‌های غذایی پایدار، جذب شده‌اند. اما با وجود محبوبیت آن، تصورات غلط و عدم درک عمومی درباره غذاهای آلی و محلی وجود دارد.
این دایره‌المعارف، نگرانی‌های اجتماعی، گرایش‌های اقتصادی، تاثیرات سیاسی و شرایط زیست‌محیطی را برای ارائه یک دید جامع در این زمینه، روشن می‌سازد.

سال ۲۰۰۹ | ۴۶۲ صفحه | ISBN: ۹۷۸۰۳۱۳۳۵۹۶۳۷ | ۴,۵۷ MB | ebook download

Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food
نویسنده:
Leslie A. Duram
انتشارات:
Greenwood
ISBN 10:
۰۳۱۳۳۵۹۶۳۶
ISBN 13:
۹۷۸۰۳۱۳۳۵۹۶۳۷
پسورد فایل: www.booktolearn.com
دانلود کتاب
دانلود کتاب (لینک کمکی)
منبع: بر بال های کتاب





دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.