دانلود کتاب حد مطلوب غلظت عناصر غذایی در خاک و برخی از محصولات زراعی و باغی

عنوان حد مطلوب غلظت عناصر غذایی در خاک و برخی از محصولات زراعی و باغی
شرح ص. ع. به انگلیسی:

 Optimum levels of nutrients in soils and some agronomic and horticultural crops
ناشر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات خاک و آب
سایر پدیدآوران ملکوتی، محمدجعفر
مشیری، فرهاد
غیبی، محمدنبی
مولوی، صفدر
تاریخ اثر ۱۳۸۴
مشخصه ظاهرى ‎۲۱ ص.: جدول
شماره بازیابى ۳۳۱۳۱
نوع گزارش یا سند فنى
زبان اثر فارسى – عربى

 






پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.